Tule meille töihin

graafikkoharjoittelija

Etsimme joukkoomme innostunutta, graafisesta suunnittelusta kiinnostunutta harjoittelijaa – oletko se sinä?

Tule meille hommiin, markkinoinnin ja mainonnan maailmasta sekä uusista teknologioista kiinnostunut graafikkoharjoittelija! Toimenkuvaasi sisältyy eri kanaviin ja mainospinnoille suunniteltavien mainosaineistojen tuotantoa asiakkaillemme. Työskentelet tiiviisti mainonnan suunnittelijoiden, graafikoiden, koodareiden sekä asiakasvastaavien kanssa. Innostut huomiota herättävän mainonnan tuottamisesta ja ymmärrät asiakkaittemme brändiohjeistojen asettamat raamit. Haluat oppia uutta ja toimia luottopelurina loistavassa porukassamme.

Odotamme sinulta

  • Hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi

  • Huolellista otetta työhön

  • Adobe CC -grafiikkaohjelmistojen perusteita

  • HTML- ja CSS-perusteita

Tarjoamme sinulle

  • eturivin näkymän markkinoinnin ja mainonnan nopeasti kehittyviin ratkaisuihin etenkin digi-puolella

  • mielenkiintoisia asiakkuuksia ja laajan kirjon erilaisia projekteja

Toki pakettiin kuuluu myös Helsingin parhaiksi kehutut työkaverit sekä erinomaiset välineet ja mahdollisuudet kehittyä alalla niin hyväksi tekijäksi kuin ikinä pystyt.

Työaikasi on 37,5 h/vko, ja toivomme, että pääsisit aloittamaan mahdollisimman pian. Kerro meille pian itsestäsi – lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi 31.10.2022 mennessä: anna.porvari@kuubi.fi

Tervetuloa joukkoon!

Kuubi on v. 2002 perustettu mainostoimisto, jonka ytimessä on luovan ajattelun ja teknisen osaamisen lyömätön yhdistelmä. Luomme vaikuttavaa mainontaa suunnittelusta toteutukseen saman kalliolaisen katon alla. Meitä on noin 30 alan erikoisosaajaa, joita yhdistää intohimo erinomaisuuteen. www.kuubi.fi

Kuubi on v. 2002 perustettu mainostoimisto, jonka ytimessä on luovan ajattelun ja teknisen osaamisen lyömätön yhdistelmä. Luomme vaikuttavaa mainontaa suunnittelusta tuotantoon saman kalliolaisen katon alla. Meitä on noin 30 alan erikoisosaajaa, joita yhdistää intohimo erinomaisuuteen.