Graafisen suunnittelun harjoittelija

Mainostoimisto Kuubi etsii loistoharkkaria!

Etsimme joukkoomme innostunutta, graafisesta suunnittelusta kiinnostunutta harjoittelijaa – oletko se sinä? Tule meille hommiin, markkinoinnin ja mainonnan maailmasta sekä uusista teknologioista kiinnostunut graafikkoharjoittelija!

Toimenkuvaasi sisältyy eri kanaviin ja mainospinnoille suunniteltavien mainosaineistojen tuotantoa asiakkaillemme. Työskentelet tiiviisti mainonnan suunnittelijoiden, graafikoiden, koodareiden sekä asiakasvastaavien kanssa. Innostut huomiota herättävän mainonnan tuottamisesta ja ymmärrät asiakkaittemme brändiohjeistojen asettamat raamit. Haluat oppia uutta ja toimia luottopelurina loistavassa porukassamme.

Odotamme sinulta:

  • Hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi

  • Huolellista otetta työhön

  • Adobe CC -grafiikkaohjelmistojen perusteita

  • HTML- ja CSS-perusteita

  • Ymmärrys tekoälytyökaluista ja halu perehtyä niihin lisää

Tarjoamme sinulle:

  • Eturivin näkymän markkinoinnin ja mainonnan nopeasti kehittyviin ratkaisuihin, etenkin digi-puolella

  • Mielenkiintoisia asiakkuuksia ja laajan kirjon erilaisia tehtäviä

  • Pienen palkkion harjoittelun ajalta

Toki pakettiin kuuluu myös Helsingin parhaiksi kehutut työkaverit sekä erinomaiset välineetja mahdollisuudet kehittyä alalla niin hyväksi tekijäksi kuin ikinä pystyt. Työaikasi on 37,5 h/vko, ja toivomme, että pääsisit aloittamaan mahdollisimman pian. Kerro meille itsestäsi – lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@kuubi.fi. Harjoittelu kestää 5-6 kuukautta.

Tervetuloa joukkoon!

Kuubi on v. 2002 perustettu mainostoimisto, jonka ytimessä on luovan ajattelun ja teknisenosaamisen lyömätön yhdistelmä. Luomme vaikuttavaa mainontaa suunnittelustatoteutukseen saman kalliolaisen katon alla. Meitä on noin 30 alan erikoisosaajaa,joita yhdistää intohimo erinomaisuuteen.

<3: Kuubi

Käytämme sivustolla evästeitä luodaksemme mahdollisimman käyttäjäystävällisen kokemuksen.